Laatste nieuws

Benoveer

Tommelein geeft het BENOveer-startschot op bis

13/10/2016

Persbericht 08/10:
 
Tommelein geeft het BENOveer-startschot op bis
 
Gent 08/10/16 – Deze voormiddag lanceerde Bart Tommelein het nieuwe werkwoord ‘BENOveren’ tijdens de officiële opening van het bouw- en immobiliënsalon bis (van 8 tot 16 oktober in Flanders Expo Gent). De Vlaamse minister van Energie gaf hiermee ook het startschot voor de informatiecampagne die de Vlaamse Overheid vandaag lanceert, zowel voor particulieren als voor professionelen in de bouwsector. 
 
Meer info? 
 

Lees het hele artikel

RenovActive : Duurzame en betaalbare renovatie

24/06/2016

Saint-Gobain neemt deel aan het RenovActive project van Velux. Doel van dit project is het renoveren van een sociale woning in Anderlecht, met aandacht voor comfort, duurzaamheid en reproduceerbaarheid zodat dit project als voorbeeld kan dienen voor de renovatie van andere sociale woningen in het land.

Lees het hele artikel

Nieuw logo Saint-Gobain

Saint-Gobain vindt haar merk opnieuw uit

02/06/2016

Op de jaarlijkse algemene vergadering van 2 juni heeft Saint-Gobain haar nieuwe logo onthuld.

Het is een nieuwe interpretatie van de brug die de Saint-Gobain groep meer dan 40 jaar lang heeft vertegenwoordigd, in combinatie met een dynamische skyline die het geheel van leefomgevingen voorstelt. Er zijn warme, levendige kleuren gebruikt om de nabijheid tot de klant en de eindconsumenten tot uitdrukking te brengen.

Lees het hele artikel

Vlaamse Renovatiedag

Start2Renovate huis opent in kader van de Renovatiedag

27/05/2016

Op zondag 29 mei vindt de Vlaamse Renovatiedag plaats, waarbij verschillende projecten in de kijker staan, waaronder het Start2Renovate huis in Hoboken.
Met het Start2Renovate project nam Saint-Gobain (Gyproc, Isover, Saint-Gobain Glass en Weber), de uitdaging aan om een woning die dateerde van 1960 en op energetisch vlak zo lek was als een zeef, om te vormen tot een bijna-nulenergiewoning.
 

Lees het hele artikel

Start2Renovate.be lanceert nu ook RenoTube

Start2Renovate.be lanceert nu ook RenoTube

18/02/2016

Tegen 2021 moet elke nieuwbouwwoning verplicht bijna-energieneutraal zijn. Bovendien formuleert de Vlaamse overheid  de duidelijke ambitie om het volledige woningpark energiezuinig te maken, dus ook bestaande woningen. Die ambitie vertaalt zich vandaag de dag in een  E-peil E90 voor renovaties maar in de toekomst denkt men aan E60. Het spreekt dan ook voor zich dat wie aan een grondig renovatieproject start, best nu al kiest voor een zeer energiezuinige aanpak.

Lees het hele artikel

viewclear

Geniet het hele jaar door van optimaal thermisch comfort én een ongehinderd zicht doorheen uw glas!

15/01/2016

Om effectief energie te besparen worden de eisen en normen met betrekking tot de isolatie van de gebouwschil steeds strenger. De isolerende kwaliteit van de kozijnen en de beglazing speelt daarbij een belangrijke rol. Door de zeer performante thermische isolatie van onze huidige hoogrendementsbeglazingen doet zich steeds meer het fenomeen voor van condensatie op de buitenruit.

Lees het hele artikel

SOS kinderdorpen

Saint-Gobain zet zich in voor SOS Kinderdorpen

30/11/2015

In het kader van 350 jaar Saint-Gobain en met de pijler ‘een thuis voor iedereen’ in het achterhoofd, sluit Saint-Gobain België dit feestjaar af met een sociale actie ten voordele van SOS Kinderdorpen.

Lees het hele artikel

RED DOT DESIGN AWARD 2015

27/11/2015

Figuurglas met een ‘gewatteerd’ patroon wordt bekroonde met een Red Dot Design Award “Best of the Best 2015”
 
SGG MASTER-SOFT werd bekroond met een Red Dot Design Award “Best of the Best 2015”, een zeer hoge onderscheiding toegekend aan het beste internationale design.

Lees het hele artikel

tmbre

SAINT-GOBAIN 1665-2015

09/09/2015

Een onderneming viert met trots 350 jaar van innovatie en knowhow in Frankrijk en de wereld!
 
De Franse Post participeert in dit evenement met de uitgave van een technologisch hoogstandje, een unieke postzegel die in zijn drukprocédé een innovatief spiegelend effect combineert met traditionele intaglio-diepdruk.
 
 

Lees het hele artikel

www.Start2Renovate.be

Begin vandaag nog aan jouw verbouwing met www.Start2Renovate.be

03/09/2015

Om (kandidaat-)verbouwers te begeleiden in hun verbouwtraject naar een energiezuinige woning, lanceert de groep Saint-Gobain de website www.Start2Renovate.be. Naast een concrete modelvoorbeeld, vind je er alle info die je nodig hebt om ook jouw woning, ruimte per ruimte en stap voor stap, te renoveren tot een huis waarin het comfortabel toeven is en de energiefactuur drastisch omlaag gaat.

Lees het hele artikel

Pages